Onze vier

pijlers voor

kwalitatief

wonen.

Optimale woonbeleving

Glaudis gaat bij elk product voor een optimale woonbeleving. Daarom bouwen wij altijd doordacht en met de focus op een ideale benutting van de binnenruimte. We bepalen op basis van de beschikbare grondoppervlakte het beste volume voor elke leefruimte. Vervolgens ontwerpen we de binnenruimte met een volmaakte synergie tussen techniek, architectuur en beleving.

 

 

Kwaliteit met hoofdletter K

Alleen het beste is goed genoeg voor u en voor ons. Daarom besteden we veel aandacht aan de selectie van hoogwaardige en duurzame materialen voor de binnen- en buitenafwerking van uw toekomstige woning. Daarbij kiezen we altijd voor de beste technieken. Alles aan uw woning én onze dienstverlening ademt kwaliteit uit. We hebben oog voor detail en zetten de puntjes op de i. Dat mag u van ons verwachten.

 

 

Elk interieur op maat

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om te helpen met de binnenafwerking van uw woning. Ze geven u advies op maat en begeleiden u in elk aspect van uw inrichting. Hebt u bijzondere wensen voor de toegankelijkheid, het gebruiksgemak of de voorzieningen van uw villament? Dan bekijken we hoe we die kunnen verwezenlijken.

 

 

Energiezuinig wonen

De moderne villamenten van Dellano zijn energiezuinig. De hoogwaardige materialen en innovatieve technieken verhogen uw wooncomfort én zijn een garantie op energie-efficiënt wonen. Glaudis zet in al zijn projecten al jaren in op hernieuwbare energie en duurzaam bouwen. Zo zorgen wij ervoor dat uw energiefactuur zo laag mogelijk is.

Ontdek ons kijkappartement

Wil je kennismaken met de buitengewone Glaudis-kwaliteit? Kom vrijblijvend naar ons kijkappartement en stap binnen in een oase van luxe en rust. Alle details en materiaalkeuzes worden steeds bewust gekozen voor een ultieme woonbeleving.

 

Maak vandaag nog een afspraak via T. 013 69 00 19 of via ons contactformulier.

AFSPRAAK MAKEN