Villamenten:

Een begrip.

OPUSPark bestaat uit 34 prestigieuze appartementen die het wooncomfort, de ruimte en de privacy van een villa combineren met stedelijke kenmerken en een moderne architectuur.

 

Het resultaat zijn ontkoppelde woningen met grote leefruimtes en veel daglicht. Knappe panden met een eigen uitzicht en een unieke beleving in een groen kader. De aangelegde tuinen hebben een strak en tijdloos design en zijn in perfecte harmonie met de omgeving.

 

Deze prachtig gestapelde woningen in het groen zijn echte villamenten.

34 prestigieuze villamenten

en 2 kantoren aan de rand

van Herk-de-Stad

OPUSPark bestaat uit 34 unieke villamenten en 2 kantoren. Daarin vindt u het plezier van centraal wonen en de privacy van een villa terug. OPUSPark is ruim wonen in een kleinschalige gemeenschap. Door het verhoogde akoestische comfort, geniet u thuis optimaal van uw rust.

 

De kantoorruimtes passen helemaal binnen dit plaatje. Dankzij de stijlvolle façade en de centrale ligging in het groen, is OPUSPark de perfecte locatie voor uw kantoor of praktijk.

 

 

Oase van rust en groen

Wonen in OPUSPark is wonen in een heerlijke groene omgeving. De strak ontworpen tuin is een prachtig park waarin het aangenaam vertoeven is. Op het terrein zorgen wandelpaden en een vijverpartij voor een echte oase van rust. Oude en nieuwe bomen scheppen een bijzondere sfeer en brengen verkoeling in de zomer.

 

Het aansluitende domein Olmenhof-Harlaz versterkt dit gevoel. Het groen is complementair met OPUSPark en zorgt voor een unieke sfeer. Zo geniet u vanuit uw villament volop van de natuurlijke omgeving.

 

 

Ruime terrassen en groene rand

De zeer ruime terrassen zijn grotendeels inpandig. Daarbij wordt de privacy en het comfort van iedere bewoner gegarandeerd. Verder zijn er villamenten met privatieve tuinen of ruime zonneterrassen. Het geheel wordt omrand met groene hagen en voortuinen.

 

 

Vijverpartij en petanquebaan

De vijverpartij schept een unieke sfeer op het domein. De gemeenschappelijke tuin heeft bovendien een petanquebaan, een echte voltreffer.

Uniek in ruimte en vorm

Glaudis staat voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net zoals onze andere projecten blinkt OPUSPark uit in woonbeleving. Elk villament beantwoordt aan de Glaudis-norm, uniek in het woonlandschap. Daarbij overstijgt iedere ruimte het functionele. We combineren open ruimtes en grote terrassen met een buitengewone afwerking.

 

Het slimme ontwerp van OPUSPark zorgt voor een maximale lichtinval én privacy. Zo garanderen we u een opmerkelijk wooncomfort. Elk villament is volledig ontkoppeld, zodat u in alle rust van uw thuis geniet.

Toegang & parkeren

Bewoners parkeren in de ondergrondse parking. Elk villament heeft een toegewezen parkeerplaats en berging. Daarnaast zijn er 17 vrije parkeerplaatsen beschikbaar om aan te kopen.

 

Elk gebouw heeft een eigen bovengrondse parking voor bezoekers en een zone voor fietsparkeren. Per gebouw is er een toegang vanaf de straat voor voetgangers en fietsers.